Go green

Секое патување започнува со првиот чекор. Да станете зелени, како управувач со дестинација, маркетер или споственик на бизнис – и да го ставите одржливиот туризам како приоритет – може да ви изгледа како преголем залак доколку не знаете од каде да почнете. Ние сме тука да ве водиме на ова патување: од први чекори до меѓународно признат сертификат.

За да ја зголемите вашата зелена конкурентност, слободно стапете во контакт со нас и кажете ни за вашите цели и како можеме да ви помогнеме. Веќе сте на вистинскиот пат.

Стапете во контакт