Shko Jeshil

Çdo udhëtim fillon me hapin e parë. Të kesh një qasje të qëndrueshme si menaxher i destinacionit, marketist, ose pronar i biznesit – duke e bërë turizmin e qëndrueshëm prioritet të vërtetë – mund të duket e stresuese nëse nuk je i sigurt se ku të fillosh. Ne jemi këtu për të të udhëzuar në këtë rrugëtim: nga hapat e para deri në certifikimin e njohur ndërkombëtar.

Për të rritur konkurrencën tënde në aspektin e qëndrueshmërisë, lirshëm na kontakto dhe na trego për qëllimet tua dhe si mund të ndihmojmë. Ti je tashmë në rrugën e duhur.

 

JU LUTEM KRIJO NJË FORMULAR SIPAS UDHËZIMEVE TË EKIPIT BG:

“Në kontak” duhet të jetë nënvizuar dhe të drejtojë te një formular kontakti, duke sugjeruar këto fusha: