Balkan green
About Balkan green

Rreth Balkan Green

Ju falenderojmë që keni marrë kohën për të mësuar më shumë rreth Balkan Green. Si ju, shumë udhëtarë ndërkombëtarë kanë zbuluar Ballkanin dhe dëshirojnë të dinë më shumë. Megjithatë, është e rëndësishme të kujtojmë se turizmi është një biznes i madh. Kur kryhet në mënyrë të drejtë, ky biznes ka potencial të jashtëzakonshëm për të kontribuar në rritjen ekonomike, diversifikimin, uljen e varfërisë, ruajtjen e biodiversitetit dhe menaxhimin e burimeve natyrore.

Lexo më shumë

Tregime

Një magnet për udhëtarët shndërrohet në një dritare për ndryshim

Tivati ka mahnitur vizitorët për dekada - sot "Destinacioni i Parë i Gjelbër" në Ballkanin Perëndimor mbizotëron me turizmin e përgjegjshëm

Lexo më shumë

Trebinja është bërë një kampion i turizmit të përgjegjshëm dhe një “Destinacion i Gjelbër”

Ky qytet i mrekullueshëm në Bosnja dhe Hercegovinë vendos standardin e qëndrueshmërisë

Lexo më shumë
Sustainable Tourism by Balkan Green

Unveiling Sustainable Tourism Marvels: Inspiring Stories from the Western Balkans

Our YouTube videos are a testament to the inspiring stories of those leading the way towards a greener, more responsible future for tourism in the region

Lexo më shumë

Si destinacionet e para turistike dhe bizneset në Shqipëri, Bosnjë dhe Hercegovinë, Mal të Zi dhe Maqedoni e Veriut po gjelbërojnë Ballkanin

Lexo më shumë

Shetet

Albania
Shqiperi
Bosnia and Hercegovina
Bosnje dhe Hercegovinë
Montenegro
Mali i Zi
North Macedonia
Maqedonia e Veriut
Slovenia
Sllovenia
Go green

Shko Jeshil

Çdo udhëtim fillon me hapin e parë. Të kesh një qasje të qëndrueshme si menaxher i destinacionit, marketist, ose pronar i biznesit – duke e bërë turizmin e qëndrueshëm prioritet të vërtetë – mund të duket e stresuese nëse nuk je i sigurt se ku të fillosh. Ne jemi këtu për të të udhëzuar në këtë rrugëtim: nga hapat e para deri në certifikimin e njohur ndërkombëtar.

Lexo më shumë