Tregime

Si destinacionet e para turistike dhe bizneset në Shqipëri, Bosnjë dhe Hercegovinë, Mal të Zi dhe Maqedoni e Veriut po gjelbërojnë Ballkanin

Lexo më shumë

Komuna më e vogël e vendit ndër yjet më të mëdhenj të qëndrueshmërisë

Vizita në Vevčani, shpesh e injoruar, është e domosdoshme për udhëtarët e përgjegjshëm

Lexo më shumë

Ngritja e Standardeve të Industrisë dhe Rritja e Ndërgjegjësimit Gjithnjë e Më Shumë

Projektet në të gjithë Shqipërinë po i japin një peshë të veçantë qëndrueshmërisë, duke synuar të rrisin standardet e industrisë dhe të promovojnë ndërgjegjësimin tek vendasit.

Lexo më shumë

Trebinja është bërë një kampion i turizmit të përgjegjshëm dhe një “Destinacion i Gjelbër”

Ky qytet i mrekullueshëm në Bosnja dhe Hercegovinë vendos standardin e qëndrueshmërisë

Lexo më shumë

A new promotional documentary brings the Slovenia Green gourmet route to life

Lexo më shumë

Një magnet për udhëtarët shndërrohet në një dritare për ndryshim

Tivati ka mahnitur vizitorët për dekada - sot "Destinacioni i Parë i Gjelbër" në Ballkanin Perëndimor mbizotëron me turizmin e përgjegjshëm

Lexo më shumë
Sustainable tourism in the balkans

9 tips to make your tourism business sustainable

Balkan Green: Tips for sustainable tourism businesses in the Balkans. Learn how to contribute to a greener and more sustainable future.

Lexo më shumë
Sustainable Tourism by Balkan Green

Unveiling Sustainable Tourism Marvels: Inspiring Stories from the Western Balkans

Our YouTube videos are a testament to the inspiring stories of those leading the way towards a greener, more responsible future for tourism in the region

Lexo më shumë